Upoznajte našu volonterku Valentinu!

Bok svima!

Moje ime je Valentina Štefanac dolazim iz Zagreba, imam 21 godinu. Živim s roditeljima. Pohađala sam srednju školu Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" smjer slastičar. Nakon završene srednje škole položila sam tečaj za dadilju na Učilištu Magistra, nakon toga sam išla na prekvalifikaciju za komercijalista, položila sam državnu maturu i namjeravam upisati Učiteljski fakultet u Zagrebu. Radila sam kao asistent na nastavi u Nazorovoj preko udruge "Dlan". Radujem se volontiranju u Centru Slava Raškaj zato što volim pomagati djeci. Već imam iskustvo u radu s djecom pa se radujem novim prijateljstvima i iskustvima.
U slobodno vrijeme šećem svoja dva psa, volim  se družiti sa prijateljicama i ispijati kave. Također volim duge šetnje prirodom!


Hi everyone!

My name is Valentina Štefanac. I come from Zagreb and I am 21 years old. I live with my parents. I attended the high school Center for Education "Slava Raškaj" majoring in confectionery. After graduating from high school, I passed the nanny course at the Master's School, after that I went to retrain for commercialists, I passed the state matura and I intend to enroll at the Faculty of Teacher Education in Zagreb. I worked as a teaching assistant in Nazorova through the association "Dlan". I look forward to volunteering at the Slava Raškaj Center because I love helping children. I already have experience working with children so I look forward to new friendships and experiences.
In my free time I walk with my two dogs, I like to hang out with friends and drink coffee. I also love long nature walks!  


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Kreativna radionica s Valentinom - Gusjenica!